Konsultuppdrag, helhetsåtaganden, produktutveckling...
...vi kan hjälpa dig med de flesta utvecklingsbehov!

Tjänster

Här skulle vi kunna lista allt vi kan hjälpa er med, men det är ju bättre att ni gör det!

Oavsett om ni vet precis vad som behövs eller om ni bara har en känsla av att IT-systemen inte är optimala och borde fungera bättre kan vi hjälpa er. I alla typer av uppdrag kan vi bidra med hela projektgrupper eller enstaka konsulter. Eftersom det viktigaste för oss är att ni känner er nöjda är vi alltid öppna för att diskutera upplägget på våra tjänster. För att det ska bli lättare att träffa rätt har vi har valt att gruppera våra erbjudanden i tre områden. Vi kallar dem helt enkelt: Förstudie, Konsultuppdrag och Nyutveckling. 

Förstudie Flera olika separata datasystem? Ingen, begränsad eller dålig integration? Otillräckliga funktioner? Anokha hjälper er att identifiera behov och möjligheter till optimering av era system. Vi erbjuder tjänster inom organisations- och affärsutveckling kopplat till behov av IT-stöd, förstudier, behovsanalyser och beställarstöd. 

Konsultuppdrag Anokhas konsulter har mycket lång och bred erfarenhet av konsultrollen. Vi kan hjälpa er i alla delar av utvecklingsprocessen: från arkitektur och projektledning till utveckling, test och driftsättning.

Nyutveckling Ingen verksamhet är den andra lik. Ni har säkert krav som inte passar in i standardsystemet eller så finns det inget bra system på marknaden som täcker era behov. Anokha har all kompetens som behövs för att göra ett helhetsåtagande - från att strukturera och designa ert framtida system till att hålla användarutbildningar och sköta drift och underhåll.