Konsultuppdrag, helhetsåtaganden, produktutveckling...
...vi kan hjälpa dig med de flesta utvecklingsbehov!

Referensuppdrag

Vi på Anokha är övertygade om att vi kan göra ett riktigt bra jobb oavsett uppdragsgivare genom att ha riktigt duktiga medarbetare och en bred erfarenhet. Vi har därför valt att inte fokusera på en specifik bransch. Kontakta oss gärna för att se hur vi kan hjälpa just ditt företag!

Sedan starten 2005 har Anokha utvecklat mjukvara åt bland annat följande företag och organisationer:


sirius

Sirius International Insurance är ett försäkringsbolag som arbetar globalt inom återförsäkringsbranschen. Med huvud-kontor i Stockholm har Sirius kontor på 14 platser runt om i världen, bland annat i Köpenhamn, London, Hamburg, Liege, Zurich och Singapore.

Anokha hjälper Sirius i utvecklingen av ett nytt verktyg som används som stöd vid riskanalyser.


flir

FLIR Systems (www.flir.com) är världsledande inom design, tillverkning och marknadsföring av värmekameror. FLIRs termografiprodukter används inom förebyggande underhåll, forskning, utveckling och automatisering/OEM.

Anokha har tillhandahållit konsulter åt FLIR dels för utveckling av inbyggd mjukvara i kamerorna, dels för utveckling av PC-baserade program för visning av kamerabilder och övervakning.


Svenska Röda Korset

Röda Korset är en världsomspännande organisation som arbetar med humanitärt hjälparbete. Organisationens mål är att lindra och förhindra mänskligt lidande, oavsett vem det drabbar och hur det än uppstår.

Åt Svenska Röda Korset har Anokha byggt ett affärssystem för hantering av organisationens alla medlemmar och givare. Vi har även ansvar för all vidareutveckling av systemet.


insm

Instoremedia grundades 2004 och är ett av de snabbast växande företagen som erbjuder digitala skyltningslösningar. INSM bygger sina produkter på plattformen Instoremedia Platform.

Anokha har arbetat tillsammans med INSM för att kundanpassa Instoremedia Platform till dels Palatset och dels Cygate/Löfbergs Lila-Arena.


sss

Sollentuna Södra Scoutkår är Sveriges största scoutkår med över 500 medlemmar. Scoutkåren bedriver land- och sjöscouting för åldrarna 7 år och uppåt.

Åt Sollentuna Södra Scoutkår har Anokha byggt en internetbaserad applikation för att hantera medlemmarna och kårens alla stora arrangemang. Läs mer på www.beemem.se.


skandiabanken

Skandia är en av världens ledande leverantörer av lösningar för ekonomisk trygghet och långsiktigt sparande. Företaget grundades 1855 och finns idag i ett tjugotal länder på fyra kontinenter och har cirka 5 800 medarbetare runtom i världen.

Anokhas konsulter har bland annat deltagit i utveckling av Skandiabankens internetlösningar samt migrering av system mellan olika plattformar.


starmind

Starmind Software Engineering är ett konsultbolag inriktat främst på internetutveckling.

Anokha har tillhandahållit konsulter för nyuveckling och underhåll av kunders system.


bonnier

Bonnier har en lång historia av magasinsutgivning i Sverige, och vår äldsta titel KamratPosten lanserades 1892. Bonnier Tidskrifter är idag ett av Sveriges största tidskriftsförlag och har en utgivning bestående av ca 600 utgåvor per år från ett trettiotal titlar.

Anokha har tillhandahållit konsulter åt Bonnier Tidskrifter för utveckling av nya moduler till deras CM-system.