Fokus på personlig utveckling är vår ledstjärna...
...samt att ha kul på jobbet och ge bra förmåner

Jobba på Anokha!

Som anställd på Anokha har du stora möjligheter att påverka både din egen situation och utveckling men också företagets. På Anokha fattar vi beslut gemensamt och arbetar självklart medvetet med kompetensutveckling.

Att ha roligt på arbetet tror vi är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb. Som ett litet konsultföretag ställs extra stora krav på:

Utbildning och kompetensutveckling

Självklart har du som anställd på Anokha en personlig utvecklingsplan och regelbundna medarbetarsamtal. För att verkligen få fart och kraft i din utveckling har vi avtal med flera erkänt bra utbildningsföretag: 

crisp informator addskills

Om du inte skulle hitta den kurs du vill gå hos någon av dessa söker vi såklart upp den på annat håll. Till exempel har flera av oss gått "Guerrilla .NET"-kurser hos:

 developmentor

Årliga konferenser

Två gånger om året åker vi på konferens tillsammans. Den ena, på hösten, är lite längre. Då brukar vi diskutera företagets strategi och ha workshops kring aktuella ämnen. Vårkonferensen är oftast ett dygn i Stockholms skärgård när vi fokuserar på kreativitet och teambuilding.

Vi har bland annat varit på konferens till:

  • Istanbul
  • Island
  • Toscana och Rom
  • Barcelona
  • Courmayeur

Internutbildning och företagsaktiviteter

För att dela med oss av kunskap och erfarenheter träffas vi flera gånger varje kvartal och kör ett seminarie kring något vi lärt oss på våra uppdrag eller kurser. Efteråt går vi såklart ut och äter middag eller hittar på någon aktivitet.