Helst tillämpar vi agila utvecklingsmetoder...
...och fokuserar på kundnytta och flexibilitet

Företagsnätverk

Anokha är ett litet företag vilket gör oss snabbfotade för våra medarbetares och kunders behov och marknadens svängningar. Nackdelen är att det blir svårare att bemanna större projekt eller svara upp mot många olika typer av krav och behov från våra kunder. Därför har Anokha valt att samverka med andra små och medelstora företag inom ramen för två företagsnätverk; Miconagruppen och Luminary.


micona

Miconagruppen är både ett konsultföretag och ett nätverk för små företag i IT-branschen. Nätverket består av ett 30-tal företag med det gemensamt att alla partners är enormt duktiga specialister. Samarbetet handlar även om att skapa andra synergier, som exempelvis kompetensutvecklingssatsningar, after works och andra sociala events. 


luminary

Luminary är spetsbolagens egna kanal till strategiska kunder med önskan om ett fåtal leverantörer/ramavtal. Det mindre bolagets spets och omtanke med det stora bolagets resurser och kompetensbredd.


Samarbetspartners

För att ytterligare förstärka Anokhas erbjudande har vi samarbeten med ett antal partnerföretag. Nedan finns ett urval av de viktigaste.


starmind

Starmind är ett konsultföretag som främst är inriktat på webb- och apputveckling. Förutom att Starmind och Anokha hjälper varandra inom våra respektive expertområden delar vi lokaler.


poise

POISE främsta verksamhetsområde är IT-outsourcing. Genom vår goda relation med POISE kan vi erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser på hosting, drift och infrastruktur.


poise

Nassau är ett konsultbolag inom interaktiv grafisk form, med inriktning på gränssnittsdesign och användbarhet. Genom vårt goda samarbete med Nassau kan vi erbjuda bredare lösningar åt våra kunder.